26 Mayıs 2015 Salı

Dekorasyon




                   Ben evimde değişiklik yapmayı çok seviyorum. Sanki değişilik yapınca evime yeni bir şey almış kadar seviniyorum. Çiçekleri de çok seviyorum. Benim bir sepetim vardı hasırdan sözümde söz hediyelerimi koymak için almıştım sonra nişan da eşimin parfüm traş seti gibi malzemelerini koyarak değerlendirmiştim ve evlendikten sonrada eşimin bana aldığı ve kuruttuğum güllerimi içine koyup öyle kullanmıştım geçenlerde baktım benim güller miyadını doldurmuş böcükler yemiş toz olmuş kıyamasam da güller çöpe gitti. Sonra ben bahar temizliğine başladım bi yandan sepet gözüme çarpıyor bir yandan da çiçekleriyle yüzüme gülümseyen menekşelerim dedim siz bir bütün olabilirsiniz hoppp benim menekşeler sepetin içine konuçlandı :)

                    Sonra baktım bir köşede güllerimden söktüğüm saptan ipler duruyor onları da hemen sepetin sapına kondurdum oldu mu şep şeker bir menekşe sepeti ve temizlik bitince de salonda çok sevdiğim çeyiz sandığımın üzerine koydum sepetimi simdi gelip geçip seviyorum hem sepetimi hemde menekşelerimi :)

                    Vehasıl kelam her zaman böyle küçük dokunuşlar hem evinize ayrı bir hava katar hemde sizi mutlu eder. Hiç zor bişi değil sadece evde elinizdeki malzemelerle yapıyorsunuz böyle küçük dokunuşları :) bu da benden size minicik bir öneri olsun istedim ;)


2 yorum:

  1. Bende menekseleri cok seviyorum
    Mutfak camimin önü dolu artik yer yok koymaya ;)
    Ama bu sekilde değerlendirmek aklima gelmemisti banada güzel bi fikir oldu :)
    Tesekkurler meltemcim ;)
    - Kenarda kosede bikac sepetim vardi onlari bende bu şeklide değerlendircem ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ne mutlu öleyse bana böyle bir fikri sevdirdiğim için :) hem menekşelerde daha bir neşeleniyor kendilerine ait bir köşede durunda :)

      Sil