7 Ağustos 2015 Cuma

Kaçırmayın Derim ( 6 )



              Bildiğiniz üzere indirimden aldığım ürünleri elimden geldiğince size duyurmaya çalışıyorum. Ve geneldede evime aldığım şeyleri indirim yakalayıp öyle alıyorum. Eh ev hanımı olunca evin bütçesini düşünmek içinde indirim takip etmek mecbur gibi bişey :)

              Efendimmmm hafta sonu x bir avm de gezerken :) Karaca' nın mağazasına uğradım ve birde ne göreyimmm o uzun zamandır bakıp bakıp iç geçirdiğim pembe kek kalıpları indirimde! hemde %50! elim gitti baktım elledim iç geçirdim tabi "Alayım mı?" diyemedim eşime çıktım mağazadan. Neyse gezdik dolaştık eşimin içine sinmemiş yine soktu beni Karaca' ya "Al" dedi "neyi?" dedim "Kalıba baktın baktın bıraktın hazır indirimde varmış al indirimdeyken sonra istersin almam" dedi :) dururmuyum hemen aldım o çok istediğim çiçek kek kalıbını.

                Diyeceksiniz ki "Güvenebilirmiyiz? Yapıştırmıyomu?" tabiki güvenebilirsiniz denedim onayladım yapıştırmıyor ve gayet güzel pişiriyor.

                Bence yakınlarınızda bir Karaca mağazası varsa ve ihtiyacınızda varsa bu pembe renkteki çeşit çeşit kek kalıplarını kaçırmayın derim ziraa 40,00 küsür tl lerden 15 küsürlü tl lere düşmüş ;)





6 yorum:

  1. Bu kalıp çok güzelmiş en kısa zamanda Karaca ya uğramak şart oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesin uğra canım daha güzelleride vardı hatta kelepçeli kalıpta vardı indirimde :)

      Sil
  2. Aaaa çok iyiymiş fiyatı. Peki iç kısmı nasıl, sırlı falan mı???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet fiyatı görünce zaten gözlerimde dolar işaretleri çıktı hemen almalıyım demiştim :) iç kısmı teflon ama ilk kez denediğimde bile çok rahat çıktı kek içerisinden :)

      Sil
  3. Evet sen denediysen indirimi kaçırmadan almak lazım Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kaa gidip araştırıyorum kaçırmayınız :p

      Sil