6 Ekim 2015 Salı

Kasnak Pano ve Siparişler ( 5 )


                 1 ay kadar önce tüm sosyal medya hesaplarımdan duyurmuştum takipçilerime "İlk 5 siparişe küçük sürpriz hediyelerim olacak" demiştim ve bunu duyan takipçilerim de birer birer verdiler siparişlerini. Ve yine çok güzel şeyler çıktı ortaya her biri birbirinden güzel oldu. Her birini ayrı aşkla hazırladım ve her birini çoookkk sevdim.

                  İşte o 5 sipariş ve hediyeleri ;


                                İlk olarak minik bir prensesin Melis bebeğin doğum panosunu hazırladık. Çok güzel oldu çok sevdik. Hediyesi olarakta Melis bebeğin ayak izlerini işledik çerçeve fotoğrafı olarak.




                               İkinci olarak Esra hanımın mutfağı için mutfak panosu hazırladık ve onuda çok sevdik. Hediyesi olarakta Esra hanımın ve eşinin baş harflerini işledik çerçeve içerisine.


                                 Üçüncü olarakta Buket hanımın çerçevelerinin içerisine evlilik tarihlerinin yazdığı bir gelin arabası ve oğluna hitaben bir pano hazırladık ve en çokta bunları sevdik çok içimize sindi. Hediyesi olarakta aşk yağmuruyla ıslanan bir çift işledik çerçeve içerisine.



                              Dördüncü olarakta Rüveyda hanımın çok sevdiği arkadaşına ev hediyesi olarak sipariş verdiği kuş temalı panomuzu hazırladık. Çok güzel oldu onuda çok sevdik. Hediyesini ise Rüveyda hanım kızı için kullandı ve kızının isminin ve de doğum tarihinin yazılı olduğu bir çerçeve panosu hazırladık. 


                             Ve son olarakta beşinci siparişimiz olan minik prens Musa Bilal için doğum panosu ve yastık üzeri için işlemeli deniz teması hazırladık. Çok güzel oldular içimiz açıldı renklerine baktıkça. Hediye içinse Musa Bilal prensin ayak izlerini hazırladık çerçeve içerisine.


Her biri birbirinden güzel oldu ve hepside güzel günlerde kullansınlar. 

Bayramda çok fazla soran olduğu için yeniden bir "İlk 5 siparişe küçük sürpriz hediyelerim olacak" kampanyamızı yapıyoruz bence bu fırsatı sizde kaçırmayın derim ;) 

Bilgi almak ve sipariş vermek için bana aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz ;)

https://www.facebook.com/meltem.zengin.71

https://instagram.com/meltemfuatolmez/

meltemzngn@hotmail.com 

6 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsi de birbirinden güzel maşallah emeğinize elinize sağlık ;)

    YanıtlaSil
  3. hepsi mükemmel canım emeğine sağlık aşkla yapılan işler her daim kendini belli eder...

    YanıtlaSil