7 Ekim 2015 Çarşamba

Lekesavar Kapaklı Ariel Sıvı Deterjan


             Ben çamaşır deterjanı konusunda biraz otoriterim yani bu konuda tek deterjana güvenir ve onuda hem renklilere hemde beyazlarıma gönül rahatlığıyla kullanırım(dım). Taa kiii everydayme den Arielin lekesavar kapaklı sıvı deterjanı gelene kadar.

             Hani "Ezber bozar" derler ya tamda öyle oldu benim için. Çünkü gerçekten muhteşem bir şeymiş bu lekesavar kapak. Toz deterjan gücünde leke çıkartıyor, çamaşırlara sıvı deterjan gibi hassas davranıyor, üstüne üstlük birde hem toz hemde sıvı tek kutunun içinde. Ve bütün bunlar bir arada olduğu yetmezmiş gibi birde kapağıdaki lekesavar kısmı inatçı kirleri tek seferde yok ediyor.

             Yani anlayacağınız benim bütün ezberlerimi bozup çamaşır deterjanı konusundaki otoriterliğimi yok etti ve yeni ürünlere şans vermemi sağladı çokta güzel oldu.İşte bu yazıda benim   #everdayme deneme paketi yorumlarımdır.


              Dilerseniz size birde everydayme sitesinden bahsedeyim. Everydayme , 175 yıldır tüm dünyadaki insanlara hergün yardım etmeyi ilke edinmiş Procter & Gabmle tarafından hazırlanan online bir platformdur. Hergün güvenle kullanabileceğiniz markalar ile tutkuyla çalışan ekibiyle tam 80 ülkede hizmet veriyor. ( https://www.everydayme.com.tr/ )

              Sizin yapmanız gereken tek şey everydayme sitesine üye olmak ve üye olduktan sonrada çeşitli markaların gerçekleştirmiş olduğu anketlere katılıp size gelecek olan deneme ürünleri sayesinde yeni markalar ve ürünlerle tanışıp denemek.(Bunlar tamamiyle ücretsiz.) Denedikten sonrada sevdiklerinizle sohbetleriniz esnasında öneride bulunmak.Everydayme bir iş değildir sadece sizi yeni markalarla tanıştıran bir platformdur. Yani everydayme ile para kazanmak söz konusu değildir.


10 yorum:

  1. Kesinlikle bende everydayme sayesinde yeni ürünlere şans veriyorum artık :)

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde kullan :)

    http://nypdsena.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimmmmm sizin bloğu takipteyim ;)

      Sil
  3. bu tanıtım ürünleri inanılmaz güzel temizliyor ya nedense :) bende kullandım bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yaaa nedense çok güzel her bir tanıtım ürünü

      Sil
  4. sanırım benim de tabularımı yıkacak bu ürün...

    YanıtlaSil
  5. Çocukların kirletme gücü tartışılmaz. Bizimkiler bahçede bir oynadı mı hiçbir detarjan kar etmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehehe bunu denedinizmi oda kar etmedimi :)

      Sil