24 Aralık 2015 Perşembe

Domol Fırın Temizleyici


                  Merhabalarrrr 2 gündür kayıplardayım yine galiba beni bu mayıs görünümlü güzel aralık havaları mahvetti :)) tıpkı bahar gibi bir hava var bende ağustos böceği modundayım mutluluktan :) ama tabi ki de Rabbim hayırlara çıkarsın bizdeki bu havaları.

                   Bir kaç haftadır bahsetmek istediğim fakat unuttuğum bir temizlik ürünü var. Galiba arayıp bir türlü bulamadığım ve en çok temizlemekten yakındığım çözüm kanını yani ürünü buldum! Ne mi? Fırın temizlemek hepimiz için çin işkencesi haline geliyor hem içindeki yağları çıkarmak çok zor hemde temizlemek çok üzün sürüyor. Ne yaptıysam ne denediysem bir türlü hem pratik hemde süper temizleyen bir ürün bulamamıştım.

                     Geçenlerde Rossmann mağazasında gezerken Domol diye bir markaya rastladım ve fırın içinde bir temizleme ürünü olduğunu gördüm. (Daha öncede ablamdan duymuştum süper temizliyormuş diye) Ve önce bir düşündüm denesem mi diye sonra fiyatını görünce düşünmeye bile değmez al dedim çünkü 6,90 tl gibi komik bir fiyatay dı kendileri. Tabi ki aldım çıktım Sonra fırını temizlemek için elime aldım kullanım kısmında şişeyi çalkalayıp fırının içerisine sıkmamızı ve o halde 1 saat kadar bekletmemiz yazıyordu ve ayrıcada fırını 50 derecede ısıtıp 10 dk çalışır vaziyette 5 dk da kapalı vaziyette ısıtıp temizlememiz yazıyordu tabi ki 1 saat dayanamayacağım için ısıtıp temizleme seçeneğini seçtim ve uyguladım. Süre bittiğinde ben şok ben manşetttt. İnanamadımmmm fırının içerisinde ne kadar yağ varsa hepsi erimiş akmış ve fırının içi resmen ışıldamıştı. Hem bu kadar sürede hemde ovalamadan sadece sprey sıkıp fırını ısıtarak bu hale gelmişti.



                     Ve dedim ki demek ki temizlik öle pahalı ürünlerle ovalada kovalaya yapılan sıvılar değilmiş temizlik bu sprey şişesinin içerisindeymiş. Ben kullandım ve muhteşem sonuç aldım. Bu ürünü sadece Rossmann mağazalarında bulabiliyormuşsunuz çünkü Domol markası bu mağazanın kendi markasıymış yani en azından benim edindiğim bilgiler bunlar başka yerlerde de denk gelirseniz mutlaka alıp ürünleri kullanın derim. Hadi bakalım ben fikri attım yine denemesi sizden :) ve tabiki musmutlu günler size ben ağustos böceği moduma geri dönüp şu güzel havaların tadını çıkarıp beni benden alıp beni mahvetmesine izin vereyim :) Saygıdeğer Orhan Velinin şiiride bana eşlik etsin :)

                   

12 yorum:

  1. Domol markasının tüm ürünlerini kullanıyorum, gözü kapalı hepsini tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bir dahaki gidişte diğer ürünlerini gözüm kapalı alacağım

      Sil
  2. Bilgi için teşekkürler. Raslarsam ben de alayım:)

    YanıtlaSil
  3. ilk defa duydum ama bende deneyeceğim bazen dünyanın parasını verip çözüm alamıyoruz ama ummadığımız ürünler harika işler çıkarıyor ;)

    YanıtlaSil
  4. Mersinde Nerede bulabiliriz acaba bilgisi olan var mi

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle süper tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  6. Cam ocaklardada kullanabilirmiyiz

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bende ürünü kullandım ama kaç gün geçmesine rağmen kötü koku gitmedi fırınımdan iyice temizlememe rağmen. Ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

    YanıtlaSil