18 Aralık 2015 Cuma

Kasnak Pano ve Siparişler ( 7 )


                 Daha dün haftanın başındaydık ne ara Cuma oldu ne ara hafta bitti ay günler mi bana yetmiyo haftalar mı çabuk geçiyo ben anlamıyorum artık hele bu ara hiç anlamıyorum günler 36 saate çıksa itiraz etmeyecek konumdayım o derece yani! He diceksiniz ki "alt tarafı evdesin ne bu yoğunluk çalışsan ne yapacaksın birde?" ama evdede oluyor yani yoğunluk! Ev işi, yemek, siparişler, biriken işler, misafirler, eşe vakit, kendime vakit!!! daha sayayım mı???? :((( ay neyse fenalık bastı yine :) ben ne anlatıcaktım size bugün? Heh hatırladım 1,5-2 ay kadar önce tüm hesaplarımdan duyurmuştum gelecek ilk 5 siparişe küçük sürpriz hediyelerim olacak diye ve tabi ki her birini hazırlayıp çoktannn sahiplerine ulaştırdık bile.

                Hazır hepsi yerine ulaşmışken birde sizinle paylaşayım dedim :)

                 İlk siparişimizi 2 kız kardeş için hazırladık bıcır bıcır şirin mi şirin doğum panoları işledim onlar için odalarına da çok yakıştılar eminiz :)
           






                     İkinci siparişimizi de çok yakışıklı bir beyefendi için hazırladım onunda yine doğum panosuydu hemde deniz konseptli tabi ki onun odasına da çok yakıştı ;)


                  Üçüncü siparişimiz ise bir anne oğul konsepti oldu diyebiliriz yakışıklı yakışıklı deniz sevdalısı Arda oğlan için deniz konseptli doğum panosu, güzel annesi için mutfak panosu;




                             Dördüncü siparişimiz ise bir aşk panosuydu. Onuda Duygu hanım için hazırladık ve evine çok yakıştığına eminim huzur dolu yuvasından mutluluk eksik olmasın onlarında;


                           Veee son olarak da beşinci siparişimizi daha çok minik olan küçük bir prense hazırladım. Büyüdüğünde süpermanın varlığına inansın hayal gücü hep büyük ve güzel olsun diye;


                             Hepsi yine birbirinden güzel oldu (şair burda bir ata sözümüz olan kuzguna yavrusu şahin görünür modunda) :))) şaka bir yana her biri gittiklere evlere mutluluk ve huzur götürsünler hep güzel anılarına şahit olsunlar. Bebeklerimiz ve çocuklarımızda hep güzel yazılarla büyüsün ailelerine hayırlı evlat olsunlar inşaallah.

                             Bu güzel panolara sahip olmak istiyorsanız bana;

                                                   meltemzngn@hotmail.com

                                       https://www.facebook.com/meltem.zengin.71

                                        https://www.instagram.com/meltemfuatolmez/

                          adreslerimden ulaşabilirsiniz ;) haydi ben kaçar hayırlı cumalar mutlu günlerrrrrr

18 yorum:

  1. Çok güzeller gerçekten emeğinize sağlık.. Ne kadar değerliler..

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden güzel olmuşş :) Ellerine sağlık canım :)))) Birde şu günlerin çabuk geçmesi konusunda ne kadar haklısın su gibi gidiyor zaman :/ Hiç bir iş yetişmiyor bu yüzden.Bende senin gibi evdeyim ama işler yetişmiyor yetişmiyorrrrrr!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canımmm ahh ahhh herşeye yetişiyorum yetişmesine Allah'a şükür de bazen çok yorgun hissediyorum kendimi uçak moduna alıp odaya kilitleyesim geliyor :)

      Sil
  3. Çocuk olsun ben seni bir de o zaman göreyim 36 saat değil 48 saat verseler bir güne yetmeyecek.;))) Neyse gözünü korkutmayım! Ellerine sağlık çok güzel olmuş hepsi, güle güle kullansınlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha ahhh olsa keşke :))) bahanem olur ayyy bebem var gelemiyorum ayy bebem var gelmeyin ay bebem var yapamam diye :)))) şaka bi yana bizim ailede ırsi bu ister 10 bebe olsun ister hiç herşey tamam olucak herşey yetişicek :))))

      Sil
  4. Çok güzel olmuş hepsi de ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. Bu kanaviçe tabloların fiyatı nedir acaba:)BENİM BLOĞA YAZARSAN YAYINLAMAM MERAK ETTİM..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah sevdim ben bu ajanlar gibi yorumlaşma işini :)))

      Sil
  6. Çok güzeller çok beğendim hele de Arda yazana:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederimmm ahhh birde ardanın kendisini görseniz nasıl bayılırsınız anlatamammmm :)

      Sil
  7. kasnak panoların hepsi güzel olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. Ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar, şans getirsin evlerine inşallah :)

    YanıtlaSil