4 Mayıs 2016 Çarşamba

Yıkılmadım Ayaktayım :)


            Yorgun savaşçıdan herkese merhabalarrrrr ! ;) Öncelikle geçmiş kandilimiz mübarek olsun dün kutlamayı unutmuşum. Ama bir sorun neden unutmuşum nasıl unutmuşum? Çünküüüü evim per perişannn ben perperişannnn pazar günü evim boyandı ve heryer aynı anda karıştığı için şuan toparlamak ve yerleştirmek için cebelleşiyorum :( duvarlar mis gibi oldu ama ben bende kalmadım ve henüz evin %40 bile yerine oturmuş değil tek temiz ve yerleşik olan yer tabiki mutfağım :) en önce onu temizledim en çok onu temizledim döne döne temizledim :))))

            Bu arada "senin evin kirlenmez dağılmaz ne olacakki" diyenlere sıradaki şarkıyı armağan ediyorum. O duvarların halini ve koltukların yıkanma suyundan çıkan pisliği görmeye bekliyorum onları :)

             Ve tabikiiii sürekli evimin büst gibi durduğunu hiç dağılmadığını zannedenlerin de "Hııı o ev öyle sürekli büst gibi durmuyor cicim birde böyle olduğu zamanlar var hani her evin olduğu gibi! Heh işte böyle olunca da hizmetçiler Katia'lar gelip toplamıyor bu evi! Bennnnn topluyorummmmm bennnnnn!!!! En çok ben topluyorummm döne döne topluyorum!!!!" diye yüzlerine yüzlerine çemkirmek istiyorum :)

              Ay yine çok konuşmaya başladım ben duramıyorum sizde durdurmuyosunuz beni daha pazara gidicem dönücem yemek yapıcam sonra dolap içlerine girip önce döküp sonra silip sonra yerleştiricem! Bu evde iş çok sizde gelsenize :) valla bak çok eğleniriz :)))) Of ne diyom ben ya kalk meltem kallkkkkk ayrıcada sensin mutlu haftalar :D mutlu hafta ne ya yorgundur o hafta ancak olsa olsa mutlu haftamı olurmuş :)))))))))))

             Ana kartı yanmış benden sevgiler size bu hafta tüm işleri bitirip haftaya aranıza ve işlerime dönmeyi planlıyorum kucak dolusu bahar kokuları size ;)

4 yorum:

  1. Misss miss ohh güle güle kirlet.. o temizlikten sonra nasılda bir yük kalkar ama :) sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. :) :) Yorgunluk ve sonrasında güzelce keyfini sürmek hakkınız bence.. Güle güle kirlensin... Yazıyı okurken de epey keyif aldım..:)

    YanıtlaSil
  3. ay sen evi temizlerken çok yoruldun ama ben yazıyı okurken çok keyif aldım misler gibi oldu güzel günlerde kirlet birtanem :)

    YanıtlaSil