8 Ağustos 2015 Cumartesi

Kaçırmayın Derim ( 7 )



                     Merhabaa bugün yine indirimlerden bahsedicem size :) çünküüü indirim candırrrr :) yani en azından ev hanımları için öyledir diyorum. Çünkü düşünmemiz gereken tonla şey varken almak istediğimizde tonla şey oluyor genelde eh evin bütçeside belirli bi tutarda olduğu için bizim almak istediklerimiz hepppp unutuluyor.

                     Bende bir ev hanımı olarak bu işe bir çözüm buldum :) bizde bir laf vardır "hem çörek hem börek bütün olsun" der büyüklerimiz işte tamda öyle olsun diye nerde indirim var neyi ne kadara alırsam bütçemi sarsmaz diye çözümler buldum kendime ve bu sayedede hem isteklerimi almış hem bütçeyi sarmamış eşimede bi sürü bıdı bıdı ettirmemiş oluyorum. Yani bir nevi kadının fendi erkeği yendi oluyor bu durumda hemde tek laf işitmeden :))))))))))))

                      Gelelim asıl konumuza ben son zamanlarda çok soru alıyorum arkadaşlarımdan yada net ortamında. işte efendim örtü nerden, runner nerden, aksesuarları nerden alıyorsun, nerden buluyorsun böle şeyler vs vs vs vs

                       Sıkı durunnnnnnnn cevap veriyorum :))))))))) Englihs Home yani o beğendiğiniz çoğu şeyi ordan bulup alıyorum. Şimdi duyuyorum "ayyyyyyyyyyy ordan mıııııııııııııııııı orda çok pahalı şeyler varrrrrrrrrrrr girmiyorum bileeeeeeeeee senin paran çok galibaaaaaaaaaa" diyenleri duyuyorum. Hayır ! efendim param çok falan değil gayette sizin gibi ev hanımıyım sadece eşim çalışıyor ve tek gelirimiz var bide bunun üstüne ev borcu ödeyen yeni evli sayılan bir çiftiz. Yine duyar gibiyim "o zaman nasıl para yetiştiriyorsun" diyenleri. Sadece indirimleri takip ediyorum indirimlerden kasıtta %50 olan indirimleri onun altında olanları tınlamıyorum bile bu yüzdende o çok beğendiğim cicileri yarı fiyatına (bazen dahada altına) sahip oluyorum. Hemde eşim bir dünya para verdim diye bana bıdı bıdı etmemiş oluyor.

                      Zaten Englihs Home hemen her hafta bir ürün grubunda %50 indirim yapıyor özelliklede hafta sonu yaklaşınca indirimler coşuyor. Net sitesine kaydınızı yaparsanız zaten indirimler direk mailinize düşüyor yada telinize geliyor bu şekildede neyde ne kadar indirim var bilgilenmiş oluyorsunuz.

                      Birde English Home nin bazı mağazaların bir raf oluyor "outlet" diye heh işte o rafta herşey nerdeyse %70 indirimli fiyatında oluyor. Mesela ben bunuda henüz yeni keşfettim ve uzun  zamandır pahalı diye almadığım runneri o outlet rafından sadece 4,50tl ye aldım (normal fiyatı 30,00tl) e tabi benden mutlusu olmadı bu durumda.

                     Şehrinde Englihs home mağazası olanlar söylüyorum şuanda tüm mutfak ürünlerinde %50 indirim var şehrinde olmayanlar içinde net sitesinde satışlar devam ediyor.

                     Benden bilgilendirmesi haydi kaçırmayın bu fırsatıda :)




                              İşte bu da sadece 4.50 tl ye aldığım runnerım mutfağımda nasılda cici oldu :)

8 yorum:

  1. Çok güzelmiş, çok da şık durmuş. Ben de English Home'nin ürünlerini beğeniyorum. Madem indirim var bir uğramak lazım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu gidişle küçük bir english home şubesi olacak evim :)) bencede kaçırmadan sizde bir bakın indirimlere :)

      Sil
  2. Nede güzel yazmışsınız :) Çoğu insan bilmiyorki asıl konu para değil zevk.. İnsan zevkli olunca nerden ne kadar ne alacağınıda biliyor. Ha bu arada English Home candır, o mağazada kendimi kaybediyorum bende :)
    Güzel günlerde eskitin inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim aynen english home candir :) cogu insanda bilse pahalidir diyip girip bakmiyor bile ucuz oldugunu duyuncada sasiriyor bu yuzden yazi yazmak sart oldu dedim kendimce :)))

      Sil
  3. Çok güzelmiş, güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
  4. Ne diyoruz indirim=meltem :) sen olmasan bizim paralar uçup gidecek :)

    YanıtlaSil