21 Eylül 2015 Pazartesi

Fairy Bulaşık Makinası Kapsülleri


           Merhaba bugün size Fairy bulaşık makinası kapsüllerinden bahsetmek istiyorum. Biz kadınların en büyük dertlerinden biridir bulaşıkların zorlu yağ kirleri. Makinaya koymadan önce sıvı deterjanla yıkarız olmadı telleriz olmadı suda bekletiriz en son makinaya koyarız ama yinede çıkmaz o zorlu yağ lekeleri. Bende herkes gibi bir sürü marka denedim ama yok memnun kalmadım ta ki everydayme sitesinin anketine katılıp anket sonucu Fairy bulaşık makinası kapsülleriyle tanışana kadar.

            Aslında onuda denerken şüpheliydim ama daha ilk denemede tüm şüphelerim yok oldu çünkü bulaşıklara hiç bir işlem uygulamadan direk makinaya koydum ve en düşük derecede yıkadım ve sonuç o       zorlu inatçı yağlı lekelerden eser bile yoktu.

            Ve bende artık Fairy bulaşık makinası kapsüllerini kullanıyorum hem mutfakta bulaşıklar için harcadığım vakit yarıya indir hemde bulaşıklar yıkandıktan sonra tıpkı yeni alınmış gibi ışıl ışıl oldu. Ayrıca kapsüllerin cam ve gümüş koruma özelliği olduğunda bulaşıklar çizilip deforme olmadan da yıkanmış oluyor.

             Ne diyordu reklamlarında "Hem bulaşıklarınızı, hemde makinenızdeki yağları dize getirir." işte tamda öyle oldu. İşte bu yazıda benim   #everdayme deneme paketi yorumlarımdır.

             Dilerseniz size birde everydayme sitesinden bahsedeyim. Everydayme , 175 yıldır tüm dünyadaki insanlara hergün yardım etmeyi ilke edinmiş Procter & Gabmle tarafından hazırlanan online bir platformdur. Hergün güvenle kullanabileceğiniz markalar ile tutkuyla çalışan ekibiyle tam 80 ülkede hizmet veriyor. ( https://www.everydayme.com.tr/ )

              Sizin yapmanız gereken tek şey everydayme sitesine üye olmak ve üye olduktan sonrada çeşitli markaların gerçekleştirmiş olduğu anketlere katılıp size gelecek olan deneme ürünleri sayesinde yeni markalar ve ürünlerle tanışıp denemek.(Bunlar tamamiyle ücretsiz.) Denedikten sonrada sevdiklerinizle sohbetleriniz esnasında öneride bulunmak.Everydayme bir iş değildir sadece sizi yeni markalarla tanıştıran bir platformdur. Yani everydayme ile para kazanmak söz konusu değildir.

            Bugünlük analatacaklarım bu kadar mutlu haftalar diliyorum :)



10 yorum:

  1. Fairy çok iyi gerçekten :) Haha diyor ya reklamda dağları da dize getirir yağları da :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle yağlarda dağlarda dize geliyor :)

      Sil
  2. Mavi Fairy Platinium paketini ben daha çok beğeniyorum. Şimdiye kadar kullandığım en iyi kapsuldu. Şimdi kampanyadan Finish Quantum aldım, Fairy Platinium ile kapışır :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehehe evet hakkını veriyor fiyatının :) ya ben finish de denedm de makinada kapalı kalınca koku yaptı deterjanı bi daha almadım o yüzden

      Sil
  3. Ben çok seviyorum fairy markasını ve evimde uzun zamandır sadece bu markayı kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bende elde yıkanan bulaşıklar için çok beğeniyorum. Hemen yağdan kurtuluyor yıkadıklarım
    sevgiler
    www.safagindunyasi.com
    www.bloggerlarpaylasiyor.com

    YanıtlaSil
  5. MERHABALAR, Ben de bu kapsüllerden kullanıyorum ve çok memnunum..pırıl pırıl ve sizin gibi missss..sevgiler

    YanıtlaSil