5 Kasım 2015 Perşembe

English Home ile Evime Küçük Bir Dokunuş


                Ben mobilyalarımı öle cıbıl bırakmayı sevmeyenlerdenim. Ama öle her şeyin üstüne de örtü örtü örtenlerden değilim :) tabi ki de. Dantelde severim ama dantel den daha ziyade boncuk yada kanaviçe işli örtüleri tercih ediyorum ve ceyizim den de boncuk işlemeli örtü takımım vardı ve onu severek kullanıyordum. E malum biz kadınlar sıkılabiliyoruz bazen ve bana da öyle oldu. Kanaviçeli örtü yapıyım kendime dedim fakat kumaşı aldım ama fırsat bulup örnek bulup ipleri ayarlayıp başlamak henüz! nasip olmadı.

                  Sonra kendi yapacağım örtüler olup bitene kadar bir alternatif lazım diyip düşündüm ve geçenlerde English Home nin net sitesindeki indirimleri görünce şimşekler çaktı "neden olmasın?" dedim ve geçtim harekete.

                  Ne mi yaptım hani yok mu şu English Home nin sofralarımızda kullandığımız dantel runner ve amerikan servisleri heh işte tam da onlardan ikişer tane alıp masama, konsoluma ve sehpalarımın üzerine örttüm :) Şimdi diyeceksiniz ki "Hatunu para dürtüklemiş!" yok vallahi öle değil gayette yok denecek kadar az bir tutara aldım! Şöylekiiii runnerleri 7,50 tl ye (indirimsiz fiyatının tanesi 14,99tl), amerikan servislerini 6,50 tl aldım (indirimsiz fiyatının tanesi 12,99tl) yani hepsi sadece 28,00 tl ye geldi yani bu parayı boş yere nelere harcamıyoruz ki ? Ve üzerini basa basa sölüyorum %50 indirimdeyken aldım. Ve mutlaka her ay bir kez mağazada bir kez de net sitesinde indirime giriyor bu örtüler.

                Velhasıl kelam ben salonumu hem ekonomik şekilde hemde zarif bir şekilde güzelleştirdim. Bu minik dokunuşla hem farklı bir hava kattı hem mobilyalarım daha bir şık göründü hemde benim diğer örtülerime olan göz aşinalığım kısa bir süreliğine ortadan kalkmış oldu :)






                           Nasıl sizce de güzel olmamış mı? Ben çok sevdim :))) hatta gelip gidip sevmeye devam ediyorum böle hasta ruhlu bir hatunum işte ben :))) Her zaman söylüyorum evimizi güzelleştirmek sadece bizim elimizde ve bu kadar küçük dokunuşlarla bu kadar ucuza mal etmekte bizim elimizde sadece birazcık dikkat ve bir kaç belirli mağazayı takip etmek yetiyor :)

                          Hadi şimdi siz indirimlere göz ata durun :) ben mutfağıma geri döneyim ziraaa bugün mis evimm mutfağında aşure günü :) yarında  benim aşure tarifimle görüşmek üzere :) kalın sağlıcaklaaaa....

25 yorum:

  1. güzel olmuş meltem güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, çok şık ve güzel görünüyor.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel :)

    YanıtlaSil
  4. ayy çok çok güzel olmuş içim açıldı güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bi an tereddütte kalmıştım ama şimdi yorumları okuyunca çok mutlu oldum teşekkür ederim :)))))

      Sil
  5. kahveye gelicektim ama suan aşure ye geliyorummm :) bu dantellerden bende aldım masama cok şık durdular

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gel gellllll kahve yanına aşure yeriz dantelleri çekiştiririz :)))))))))) ve sende güle güle kullann

      Sil
  6. Ah biz bayanlar yokmuyuz :D English home dendi mi akan sular duruyor değil mi :) Çok güzel olmuşlar cnm güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhh ahhh bu english homenin benden çekisiiii bekarken yaşadığım şehirde yoktu gebze adapazarı istanbul nerde şube bulursam gidip talan edip bide üstünde düzceyede şube açın diye bi dünya laf edip dönüyordum :D ben evlendim kocaeline geldim düzceye öle şube açıldı :d onlar biliyo benim ne cazgır olduğumu :)))))))))))))))))))

      Sil
  7. Çok cici duruyor görüyorum bunlardan hep çok da hoşuma gidiyor. Böyle cicili bicili şeyleri pek kullanamıyorum. Benimkiler her yerde araba sürüyorlar. Örtülerin üzerinde masanın üstünde mutfak tezgahında bazen örtüler yerde geziyor. Evde her yer yarış pisti :))
    Onlar büyüyüne kadar bana süs püs hayal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha o görüntüyü biliyorum ziraa 2 tanede erkek yeğen bende var ama bizimkiler daha bi takıntılı çünkü bu örtülerin kıvrımları yol pikeler pist yorganlar sokak oluyor :D :D :D :D :D :D

      Sil
  8. Çok güzel olmuş canim. English home madamecoco favori ama senin gibi güzel kombin yapamam herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cococum açmamışlar en yakın avmye kocada diğerine götürmüyo bu aralar english homeyle idare ediyorum :D :D :D :D

      Sil
  9. hepsini iyi günlerde kullan. artık bende bu güzel blogun bir takipcisiyim...

    YanıtlaSil
  10. Çok şık, çok zarif olmuş, güle güle oturun, maşallah diyorum nazar değmesin.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  11. hepsi birbirinden güzel güle güle kullanın

    YanıtlaSil