19 Kasım 2015 Perşembe

Kaçırmayın Derim ( 15 )


                        Bu hafta size tek bir indirim haberi duyurucam sandınız dimi? Ama yanıldınızzzz :) bende ve mağazalarda indirim biter mi hiçç? Hem de Karaca da? Tabi ki de bitmemişşş hemde bu sefa daha geniş kapsamlı bir indirim vardı ve her ürün yine birbirinden güzeldi :)


                         Mesela benim çoookkk fazla sorulan büyük çiçek kasem Karaca dan ve uzun süredir çoğu mağazasında bulunmuyordu ama yeniden raflara gelmiş ve indirimli ürünlerin arasına yerleşmiş. Gerçi laf aramızda indirimli hali bile cıssssssss dencek tutardaydı ama yinede almak isteyen ve arayanlar için duyurayım şuanda mağazalarda ama ben seneler önce çok daha uygun fiyata almıştım onu da diyim yani :)



                       Sonraaa kare serilerde ve çiçek serisinin tümünde indirim vardı her biri ayrı güzel ayrı ciciydi yani insanın eve gidip bütün dolapları yere indirim bunlardan doldurası gelicek derece şıklardı. Tekli ürün oldukları içinde fiyatları gayet makuldu. Yani sofralarınıza şıklık katmak ve değişiklik yapmak için kaçırılmaya bi fırsat diyebiliriz.


                             Ve tabi böyle güzel indirimlerin içinden sebeplenmeden çıkıcağımı düşünmediniz dimi? Yani çıksan bile kesin bir hafta evde eşimin beynini yerdim dırdır ederek "ben onu alacaktımmmmm bekliyodummmmm indirimde alırım diyodummmmmmm sen aldırmadınnnnnnn ama çok ucuzduuuuu çookk minnakktııııııııııııı" diye :) garibim başına gelicekleri bildiğinden "ne istiyosan al çıkalım" dedi :) bende 3 gözlü şekerlik çerezlik ne derseniz diyin çok amaçlı kaseyi ve tabiki uzun zamandır gelip gidip kolladığım kurabiye tabağını aldım :) kase sadece 8 tl, uzun kurabiye tabağı ise sadece 15 tl di.


                             Hadi yine benden söylemesi çeyizciler ya da benim gibi mutfak meraklılarına duyurdum ve kaçıyorum siparişler beni bekler mutlu günler hepinizeeee :)

20 yorum:

  1. Cok guzel bunlar canim gule gule kullan :-)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan. Evi öylesine doldurdum ki artık seramik ve porselen almamak için o mağazalara girmiyorum. İçimde bastıramadığım bir duygu ayyuka çıktı şu anda :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel indirimlri var bu aralar sanırım içimdeki çeyiz canavarı uyandı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemde nasıl süper indirimler yapıyolar kaçırmayın bence :)

      Sil
  4. karaca nın her ürününe bayılıyorum aa mümkün oldukca magazanın önünden bile geçmiyorum artık :) koyacak dolabım kalmadı resmen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha bazen girip kendimi tutup çıkıyorum bazende böle alıp çıkıyorum bende :)

      Sil
  5. iyi günlerde kullanın daha iyileri hepimizin olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzeller gerçekten. Bu aralar bende de bir beyaz takıntısı var. Eskiden renkli alırdım tabak çanağı.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzellermiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Sayenizde Karaca'ya sık gider oldum:))) güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bende karacanın indirimleri sayesinde bu kadar girip çıkar oldum :)

      Sil
  9. Harika ürünler bunlar.... Beyazın asaleti başka...

    YanıtlaSil