1 Aralık 2015 Salı

English Home Havlu İndirimi ve Outlet Reyonları


              Merhabalarrr uzun zamandır günlük kullanmak için el yüz havlusu almak istiyordum (yuh daha 2 yıllık evlisin ne havlusu? diyenleri duyar gibiyim :) ama günlük adı üstünde sürekli yıkanan ve kullananlar zamanla deforme oluyor e diğerleride dantelli cicili bicili günlüğe uygun değil) ve hep erteliyordum. Hafta sonu şöyle bir english home girmişken ne görimmmm havlularda indirimde varrr.Hem çok tatliş havlular hemde yok denecek fiyata! yani normalde 15tl olan havlu % 50 indirim sayesinde 7,50tl ye düşmüştü. Benden kaçar mı tabi ki hemen bir beyaz birde mavi renk havlu kaptım :)


                       Sonra şöyle bir daha göz gezdireyim dedim ne göreyim teyzeler üşüşmüş bir sepetin başına içindekileri evirip çevirip hallaç pamuğu gibi edip bakıp duruyolar :) gittim yanlarına burdaki durum ne dedim :) meğerse o sepet outlet sepetiymiş yani içinde tek kalan, teşhir ürünü ya da ufacık defoları olan ürünlerin bulunduğu sepetmiş yaniii normal fiyatının hemen hemen %75 indirimli haliyle satılan ürünlermiş. Tabi ben yine dururmuyum hemen ordan da 2 adet havlu buldum biri kahve biri beyaz hiç bir defoları yoktu sadece satışa çıktıkları esnada bir iki yerlerinde lekeler olmuş bu yüzden de o sepete geçmişler ve ben normal fiyatı 19 tl olan bu havlulara o sepet sayesinde sadece 4,50 tl ye sahip oldum :) evet evet yanlış duymadınız 4,50 tl ye aldım eve getirdim yıkadım ne leke kaldı ne defo :) mis gibi taş gibi havlu oldular :)


                       Sadece havlu bulmadım o sepette uzun zamandır almak istediğim runnerıda buldum ve onunda normal fiyatı 19,95tl  iken ben yine bu sepet sayesinde 4,50 tl ye sahip oldum ki daha öncede bu outlet reyon sayesinde böyle runnerlar almışlığım var :)


                   Yani demem o ki mağazaya girince indirimlere şöyleee bir göz atın sonrada raflara ve sepetlere göz atın kıyıda köşede mutlaka bir outlet reyonu ya da sepeti vardır "amannnnnnn defolu ürünü ne edeyim?" demek yerine şöyle bir karıştırın ve yok denecek fiyata o çok istediğiniz ürünlere sahip olun ayrıca dediğim gibi ürünler defolu oldukları için değil tek kaldıkları yada herhangi bir lekeleri olduğu için  o reyona düşüyorlar. Her zaman dediğim gibi evimizi güzelleştirmek ve değiştirmek sadece ve sadece bizim elimizde ve bazen gerçekten de bu kadar da ucuza ;) haydi bugünlükte kalın sağlıcakla ben gideyimde havlularımla azıcık aşk yaşıyım :))))

8 yorum:

  1. Var ya havlu manyağıyımdır ben, abartmıyorum bayılırım, yeşil, mavi, krem favori renklerim,,,seninkiler de çok güzelmiş güle güle kullan....

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde kullanın çok güzel hepsi bence alış veriş yapmak çok kolay verir parayı alırsın alışverişin tat veren kısmı indirimleri yakalayıp daha çok zevk almak bende geçenlerde madam coco da yakalamıştım kullanırken de artı zevk alıyorum indirimli aldığım için bakıp bakıp buna onca para verdim deyip kıyamaktansa zevkle kullanıyorum :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhh ikizimi buldum galiba :D bende indirimden aldıysam daha bir seviyorum aldığım ürünü :)

      Sil
  3. Geçenlerde %50 indirimden bende bir havlu almıştım çok tatlı oluyolar gerçekten. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  4. bende markaların outletlerini çok seviyorum magazaya girince ilk oralara bakarım aldıklarını iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil