10 Kasım 2015 Salı

Kasnak Pano Ve Siparişler ( 6 )


          Ahhhh ahhhh bu hatun öle düşündüğünüz gibi tüm gününü mutfakta mutfaktan kalan zamanını da karaca ve engilish home mağazalarında falan geçirmiyor efendim! Gayette her ev hanımı gibi temizliğini ütüsünü yemeğini yapıyor, komşu gezmelerine gidiyor, misafir ağırlıyor, aşure kaynatıyor :D tüm bunlar yetmezmiş gibi bide o english home cicilerini alabilmek için bide sipariş alıp panolar hazırlayıp kendine bütçe yapıyor :))))))))) (yazar burda içler acısı halini anlatıyor) :))))))))))))

           Şaka bir yana bazen gerçekten 2 ayağım 1 pabuca giriyor. Evin rutin işleri aksadıysa yada son dk bir plan eklendiyse o rutinliğe herşey tepe taklak olabiliyor ama Allaha şükür bi şekilde herşey yetişiyor.

           İşte o rutinlerden kalan zamanlarda bu güzelliklerle uğraşıyorum. Ara arada paylaşıyorum sizinle bitip teslim edilen siparişlerimi. Bu da onlardan biri çok sevdiğim bir arkadaşımın en güzel günlerinden birine şahitlik etmek için hazırlandı bu ciciler. Sonsuz mutluluğa ilk adımın en güzel detayları oldu. (Tabi kuzguna yavrusu şahin görünürmüş) :)))

            Bu defa her zaman çalıştığım panoların dışında nişanda kullanılmak üzere yüzük tepsisi amacı ile yüzük panosu hazırladık yani artık yüzük tepsileri yerini bu yüzük panoları alıyor. Nişan esnasında yüzükler onların üzerine konarak öyle merasime çıkarılıyorlar tabi nişandan sonrada evlerinin en güzel objelerinden biri olarak kalıyor.

                         
                               E tabi o kadar yüzük panosu hazırlayıp makas hazırlamadan olmaz onuda bir güzel süsledik püsledik gelin gibi yaptık :)

                              Madem herşey uyumlu olsun istedik o zaman takı kurdelalarını süslemekte lazımdı ve onuda herşeye uydurduk çokta güzel oldular biz çok sevdik :)


                          Rabbim bundan sonraki hayatlarında verdikleri kararlardan onları asla utandırmasın ve evlilik hayatlarında da sevgi saygı ve huzuru hiç eksik etmesin inşaallah.



                    Bu ve bunun gibi daha bir sürü kasnak panolar hakkında bilgi ve siparişleriniz için bana;

                                                    meltemzngn@hotmail.com

                                       https://www.facebook.com/meltem.zengin.71

                                            https://instagram.com/meltemfuatolmez/

                                                   adreslerimden ulaşabilirsiniz.

14 yorum:

  1. çok güzel olmuş ellerinize sağlık çok hoşuma gitti satın almak isteyenlere yada kendi yapmayı düşünenlere güzel fikirler vermişsiniz

    YanıtlaSil
  2. Çok orijinal birşey olmuş bu :) Hemde el emeği ne güzel :) Ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım ben evlenirken yoktu böle şeyler ahhh ahh bir dahamı evlensek :)

      Sil
  3. çok şık elinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Evlenenler için ne kadar çok detay düşünecek şey var. Yüzük tepsisi ve yüzük panosu çok güzel olmuş, evladiyelik. Elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya bide insan dönüp kendi evlendiği zamana bakıyor kafamı taşlara vurasım geliyor bende neden yoktu bunlar diye :)))))))))))))

      Sil
  5. Emeğinize sağlık her biri birbirinden güzel olmuş:) Bu arada takipteyim :)

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık çok güzel düşünmüşsünüz.

    YanıtlaSil