8 Ocak 2016 Cuma

Kaçırmayın Derim ( 16 )


                 Merhabaaa ben yine kayıplara karışıyorum ara ara galiba bu kış mevsimi bana yaramadı :) Eve hapsediyorum kendimi ama nedense size merhaba demeye üşeniyorum işte. Neyse efendim ben uzun zamandır size Karaca indirimlerinden bahsetmemişim.

                 Önceki akşam gezerken yine bir uğradım Karaca mağazasına. Daha doğrusu indirim mesajı gelmişti bakalım neler var diyip daldım mağazaya ve bu defa gerçekten çok güzel indirimler vardı. Yeni evlenecekler, evini yenileyecekler, eksiğim var, ihtiyacım var diyenler bu indirimleri kesinlikle kaçırmasınlar. Çünkü gerçekten hem güzel hemde şık ürünler vardı indirimde.


                               Mesela indirimlerden biri bu tencere setindeydi. Düdüklü tenceresi, yemek için tencereleri, çaydanlığı ve cezveleriyle birlikte çok güzel ve gayet uygun bir fiyatta indirimdeydi. Ben Karacanın tencere setini kullanıyorum ve çok memnunum bunuda belirteyim ;)


                                  Bir diğer indirimse bu güzel ve şık kahvaltı setindeydi. Hemde ne indirimmm gayette yok fiyata bir indirimdi bundaki çünkü başka yerde olsa bu fiyata sadece servis tabaklarını alabilirdik ama karaca set olarak gördüğünüz fiyatta indirimdeydi.


                                 Bir diğer indirimde bu tekli ürünlerdeydi içinde yılbaşı serisininde ürünleri bulunajn bu çoklu grubun her bir ürünüde ayrı güzeldi.

                                  İndirimler bitmeden bir uğrayın derim tabi bunlar dışında da bir çok üründe indirim vardı ;) benden bugünlük bu kadar hayırlı cumalar ve hayırlı hafta sonları hepimizeeee

8 yorum:

  1. Bu tür yerlerden kaçıyorum ben artık. İnsanın illa ki aklı karışıyor. İhtiyacı olmayanları alıyor sonra dopdolu dolaplar....

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel indirimler varmis bende bu ara bi ugramayi dusunuyorum iyi oldu buyazi canim kalemine saglik :-) kahvalti setine ve catal bicak setie gunluk ihtiyacim var malum :-)

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz mağazalara girince moralim bozuluyor :( Hala ailemle yaşadığım için birşey alamoyorum....

    YanıtlaSil
  4. kesin uğramamalıyım bak sen yazıyorsun sonraki gün ben uğruyorum feci masrafa giriyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Karacada çok güzel şeyler var yahu :)

    YanıtlaSil
  6. meltemcım merhaba canım sen bun resmı hangi karaca magzasında cektın ındırım senın bulundugun yerde mı bı tek

    YanıtlaSil
  7. Kahvaltı takımı güzelmiş ...İlk fırsatta bakacağım:)

    YanıtlaSil